Posted on: 20. September 2020 Posted by: admin Comments: 0

Wirex, een digitaal betalingsplatform, heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe multicurrency Wirex Card, ondersteund door Mastercard.

Abonneer u op ons Telegramkanaal om op de hoogte te blijven van het laatste crypto- en blokketennieuws.

De nieuwe kaart, volgens een officiële aankondiging, is gekoppeld aan 19 beveiligde cryptocurrency en traditionele valutarekeningen in de Wirex app, en stelt kaarthouders in staat om naadloos meerdere fiat- en Corona Millionaire uit te geven zonder dat ze hoeven te wisselen.

Wij geloven dat deze spelveranderende eigenschappen, gecombineerd met torenhoge limieten en next-to-no fees, de nieuwe Wirex Mastercard een significant voordeel geven ten opzichte van zijn concurrenten,“ zei het bedrijf.

Wirex CEO en mede-oprichter, Pavel Matveev, zegt dat het nieuwe product de plannen van het bedrijf bevestigt om een centrale rol te spelen in de massale adoptie van digitale activa en „de onvermijdelijke verschuiving van een fiat naar een op munten gebaseerde economie“.

Terwijl andere platformen naar mainstream adoptie kruipen door middel van iteratieve updates en verbeteringen, maakt Wirex nu het dagelijks gebruik van digitale valuta mainstream.

Eerder in juli kondigde Mastercard aan dat Wirex was uitgenodigd om deel te nemen aan Mastercard’s Accelerate programma2 voor opkomende merken en fintechs.

Zo werd Wirex het eerste cryptocurrency platform dat een volledig lidmaatschap van het Mastercard betalingsnetwerk kreeg.